Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новогребельська громада» (код ЄДРПОУ: 04328654) був реорганізований і увійшов до складу Калинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогребельська сільська об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Калинівської громади

РІШЕННЯ № 14 КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 30.07.2020 13:09
Кількість переглядів: 178

                               

У К Р А Ї Н А

НОВОГРЕБЕЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

КАЛИНІВСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

КОМІСЯ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

22452, с. Нова Гребля, вул. Євгена Гуцала, 1 Код ЄДРПОУ 04328654,е-mail novagreb@ukr.net

 

 

РІШЕННЯ № 14

 

від 27 липня 2020 року

 

      У відповідності до рішень Державної комісії з питань ТЕБ та НС затверджено протоколами № 11 від 16.07.2020року та № 14 від 09.07.2020 року « Щодо запобігання  виникнення та протидії пожежам у природних екосистемах», листа Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької ОДА № 07-02-25/5339 від 23.07.2020 року та заслухавши та обговоривши інформацію голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, сільського голови Порхуна В.Л., щодо організаційних заходів з протипожежного захисту лісових масивів на сільськогосподарських угіддях на території Новогребельської об'єднаної громади.

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

1. Всім суб'єктам господарювання Новогребельської об'єднаної громади вжити заходів недопущення спалювання стерні, сухостою та сміття на сільськогосподарських угіддях  і прилеглих до них територій.

2. Комісії з питань ТЕБ та НС Новогребельської сільської ради встановити контроль за дотриманням агропідприємствами, фермерами  та населенням вимог пожежної безпеки на сільськогосподарських угіддях під час збирання врожаю та адміністративної відповідальності згідно ст.77-1 Кодексу України про адміністративниі правопорушення.

3.  Комісії з питань ТЕБ та НС Новогребельької сільської ради, КП «ГОСПОДАР», суб'єктам господарювання та населенню у разі  виникання пожеж забезпечити своєчасне залучення служб цивільного захисту, власників, користувачів земельних ділянок та місцевого населення до гасіння пожеж на початкових стадіях.

4. Інспектору з комп`ютерних мереж загального відділу Нестеруку О.В. забезпечити посилене інформування населення шляхом розміщення повідомлень на веб-сайті Новогребельської сільської ради та у соціальних мережах.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, сільського голову Порхуна В.Л.

 

 

Сільський голова, голова комісії
з питань техногенно-екологічної безпеки
та надзвичайних
ситуацій                                                                          В.Л. Порхун


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua