Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новогребельська громада» (код ЄДРПОУ: 04328654) був реорганізований і увійшов до складу Калинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогребельська сільська об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Калинівської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Опитування громадської думки щодо бачення населенням сутності культури та культурного середовища свого місця проживання.

Опитування громадської думки щодо бачення населенням сутності культури та культурного середовища свого місця проживання.

Міністерство культури України проводить опитування громадської думки щодо бачення населенням сутності культури та культурного середовища свого місця проживання, розуміння населенням власних культурних прав щодо вивчення побажань населення до змісту мінімального стандарту забезпечення громадян культурними послугами.

15:45 16.07.2019

Зелене Купало в лiто упало!!!

Зелене Купало в лiто упало!!!

Посеред літа, в місяці, назва якого пішла від часу цвітіння липи, у час, коли природа показує нам свою красу у великому різноманітті чарівних квітів, прийшло свято Івана Купала. Чим не привід забути, бодай на годинку, сучасну прагматичність та хоча б трішечки пригадати народні традиції та легенди наших пращурів. Заради цього для жителів села Нова Гребля було організовано проведення цього свята. 6 липня о 18-00 біля Новогребельського будинку культури провели святкування у найкращих стародавніх українських традиціях. На святі була проведена безпрограшна лотерея, розваги, конкурси на найкращий вінок та найкращі коси, були проведенні виставки майстер-класів та багато іншого. Серед майстер-класів були вироби із сіна, із соломи та в’язані крючком. Учасники художньої самодіяльності виступили перед глядачами із красивими українськими піснями та багато іншого.

16:23 10.07.2019


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua