Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новогребельська громада» (код ЄДРПОУ: 04328654) був реорганізований і увійшов до складу Калинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогребельська сільська об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Калинівської громади

Стратегія розвитку

Дата: 17.09.2019 10:47
Кількість переглядів: 195

У Новогребельській ОТГ стартував процес обговорення «Стратегії розвитку Новогребельської об`єднаної територіальної громади»

 

Стратегія розвитку – це насамперед визначення майбутнього, до якого прагне громада. Саме вона визначає пріоритети, цілі та шляхи їх досягнення  Сьогодні у значній кількості територіальних громад по всій Україні проходить розробка та написання Стратегій розвитку територіальних громад.

 

29 травня 2019 року Новогребельська територіальна громада також долучилась до цього процесу. У примішенні  Новогребельської сільської ради  відбулося підготовче засідання Робочої групи з обговорення матеріалів стратегічного плану розвитку Новогребельської ОТГ на 2019-2030 роки за підтримки Вінницького  Центру розвитку місцевого самоврядування.

 

Захід відкрив Новогребельський сільський голова Віталій Порхун, який розповів присутнім для чого потрібна громаді дана стратегія, ознайомив  з цілями розвитку громади, завданнями та перспективою їх вирішення, акцентував особливу увагу на важливості створення стратегічних документів для громади.

В обговоренні взяли участь: Ю.Войціцький – радник з питань  регіонального  розвитку  Вінницького  Центру розвитку місцевого самоврядування, голова Новогребельської сільської ради, працівники апарату Новогребельської ОТГ та члени робочої групи, до якої ввійшли: депутати, члени виконавчого комітету, представники громади , підприємці та представники комунальних установ.

 

Юрій Войціцький у своєму виступі проаналізував етапи розробки Стратегічного плану розвитку Новогребельської ОТГ на період 2019-2030 років, зокрема акцентував увагу на детальному аналізові, плануванні та впровадженні даної Стратегії в життя громади.

 

Під час першого засідання було обговорено методологію стратегічного планування та календарний план діяльності, проведено інструктаж розробки Профілю громади та інструктаж опитування підприємців, лідерів громади та мешканців. Друга частина засідання була присвячена спільному формулюванню стратегічного бачення та місії, а також проведенню SWOT - аналізу.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua