Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новогребельська громада» (код ЄДРПОУ: 04328654) був реорганізований і увійшов до складу Калинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогребельська сільська об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Калинівської громади

Цікаве дозвілля школярів.

Дата: 09.09.2019 13:19
Кількість переглядів: 254

Без перебільшення, сьогодні окрасою села Нова Гребля можна назвати місцевий стадіон. З перших днів свого оновлення він слугує таким собі маячком для дітвори с. Нова Гребля та ще п’яти навколишніх сіл, а також для дітей-переселенців з окупованого Криму. А ще якихось 7-8 років тому, це була примітивна спортивна площадка на базі ПТУ.

Так в 2010 році житель с. Нова Гребля Андріюк Анатолій Анатолійович заснував нову еру спортивно-масового дозвілля та патріотичного розвитку молоді села. В той час, для початку він запросив і фінансував тренера ДЮСШ м. Калинівка Рябцуна Сергія Миколайовича, який два рази в неділю кілька місяців на початковій стадії проводив тренування, гуртував дітей. З 2011 року і по даний час в с. Нова Гребля в кінці серпня проводиться молодіжний дитячий турнір з футболу пам’яті полковника УНР, земляка – Сергія Яворського. Цей турнір, заснований Андріюком А. А. та фінансується ФГ ім. Івана Богуна щорічно приймає понад сімдесят учасників турніру з різних ДЮСШ нашого району та області.

Також важливу оцінку в матеріальній та моральній підтримці дитячого футболу слід надати жителю с. Нова Гребля Літвінчуку В. А.. Це він у 2011 році вклав кошти в майбутнє дітей села – розбудував місцевий стадіон. Віктор Анатолійович постійно надає матеріальну допомогу при переїздах для участі в змаганнях, закупівлі спортивного інвентаря. А саме важливіше, що ці люди постійно відвідують дитячі змагання, де палко вболівають за нашу «Десну».

Сьогодні на базі ОТГ в селі Нова Гребля функціонує три вікові змішані дитячі футбольні команди – це відповідно хлопчики і дівчатка 2005-2006 р. н., 2007-2008р. н. та самі юні 2009-2011 р. н.. Завдяки підтримці голови ОТГ Порхуна Віталія Леонтійовича закуплено комплект форми для самих менших дітей, футбольні м’ячі та різний реманент. Сільською радою постійно виділяється транспорт для переїзду. Сільський голова постійно і всіляко підтримує набуті традиції щодо здорового способу життя нашої молоді.

Важливо відзначити також інтерес та заохочення до гри у футбол дітей із «сільської глибинки» голову ГО «КРФФ» Катальчука Валерія Яковича. Так в зимовий період, і взагалі, діти з Новогребельської ОТГ для тренувань та участі в змаганнях постійно надається безкоштовно спортивна зала та стадіон «Машзаводу» м. Калинівка. Валерій Якович постійно включав наші команди до змагань та турнірів різного рівня, де вони здобувають великий об’єм досвіду спортивної гри та спілкування.

Наші дитячі команди формують діти із шести прилеглих сіл, включаючи нашу ОТГ – це с. Нова Гребля, с. Чернятин, с. Дружне, с. Мирне, с. Польова Лисіївка та діти переселенців з окупованих територій. Ці юні дарування сьогодні заслуговують на увагу, тому що вони найкращі – це зокрема:

Учні Новогребельської ЗОШ І-ІІІ ст.:

2 клас – Данилюк Антон;

3 клас – Антонюк Давид, Мамутов Яхя;

4 клас – Онищук Назар;

5 клас – Король Аріна, Гончарук Артем, Штанкевич Назар;

6 клас – Гончарук Даніель;

7 клас – Нагорний Олександр, Мельник Юрій, Мамутов Якуб;

8 клас – Горлушкін Ярослав;

9 клас – Гончарук Мирослав, Котенко Максим, Стасенко Дмитро, Заболотна Маргарита, Антонюк Юлія.

Учні Чернятинської ЗОШ І-ІІ ст.:

5 клас – Макуха Ярослав;

8 клас – Бабійчук В’ячеслав;

9 клас – Юркевич Віктор, Зоря Олексій, Гижа Анатолій.

Учні Мирненської ЗОШ І-ІІ ст.:

4 клас – Новогребелець Назар;

5 клас – Новогребелець Станіслав;

6 клас – Гарлицький Андрій;

7 клас – Новогребелець Денис;

8 клас – Гарлицька Анна;

9 клас – Зеленюк Вероніка.

Учні Дружненської ЗОШ І-ІІ ст.:

4 клас – Ткачук Назар;

5 клас – Горбатюк Денис;

7 клас – Какуца Владислав.

 

Пропагуючи змішаний дитячий футбол, за останні два роки наші команди зіграли десятки матчів різного рівня із командами Калинівського, Козятинського, Липовецького районів, міста Вінниці, Хмельницького, Бердичів. Так у 2018 році командою 2005-2006 р. н. було зайнято перше місце у відкритому чемпіонаті району та звання чемпіонів району серед дітей віком 2005-2006 р. н.

В цьому ж 2018 році на «турнірі пам’яті тренера ДЮСШ м. Козятин Олександра Чорного» в м. Козятин команда с. Нова Гребля була другою, поступившись у фіналі лише команді ДЮСШ м. Бердичів. І вже в цьому поточному році ми знову були запрошені до м. Козятин на цей же дитячий турнір з міні-футболу, де наші діти здобули перше місце , перегравши у фіналі команду ДЮСШ м. Козятин.

В даний час самі юні гравці 2009-2011 р. н. підсилено готуються до участі в турнірі пам’яті нашого земляка, полковника УНР Сергія Яворського. Основними критеріями нашої ОТГ у вихованні молоді є здоровий спосіб життя, патріотичні почуття, повага до старших та інші.

Наші найталановитіші діти делеговані до районної команди «Авангард», де грають в чемпіонаті області і в цьому році зайняли ІІІ місце. Це: Юркевич Віктор (с. Чернятин), Кокуца Владислав (с. Дружне), кращий воротар Стасенко Дмитро, який у 2018 році отримав приз «Шкіряного м’яча», що проходив у м. Шаргород.

Заболотна Маргарита (с. Нова Гребля) в сезоні 2018 році запрошена до команди м. Вінниця, в котрій приймала участь в чемпіонаті України серед дівчат 2005 р. н., що проходив у м. Миколаїв. 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua